CLASS SCHEDULE - SATURDAY

Time	STUDIO 1- DANCE	STUDIO 2- DANCE	STUDIO 3- ACTING	STUDIO 4- SINGING	STUDIO 5- ACTING
9:00	PRIVATE		lunior Vouth A Acting	Drivete Singing	
9:00			Junior Youth A Acting 1 hr	Private Singing 30 mins	
9:30	Junior Youth Tap	Tinies	(5-8yrs) 1hr	30 mms	-
9:45	(6-8yrs)30 min	Jazz, Tap, Classical			
10:00	Junior Youth Classical	Combo			
10:00		(3-5yrs) 1hr	Senior Youth Acting F	-	Senior Youth Acting A
10:10	Junior Youth Jazz	(3-3913) 111	(13-17yrs) 2hr		(13-17yrs) 2hr
10:45					(13-17 913) 211
11:00					
11:15		Junior Youth B Acting			
11:30		(5-8yrs) 1hr			
11:45	Acrobatics (13+)				
0:00	1hr				_
0:15				-	
0:30			Senior Youth Acting C		Senior Youth Acting D
0:45			(13-17yrs) 2hr		(13-17yrs) 2hr
1:00					
1:15			-		
1:30					
1:45	Adult Beginner				
2:00	Tap OPEN				
2:15	1hr				
2:30		Youth Acting C	Youth Acting D		Youth Acting B
2:45	Cardio Jazz OPEN	(9-12yrs) 2 hr	(9-12yrs) 2 hr		(9-12yrs) 2 hr
3:00	1 hr				
3:15					
3:30				ET Performance	
3:45	Specialised			Team Singing 1hr	
4:00	Dance 13+ 1 hr			by audition only	
4:15					
4:30	ET Performance		Specialised Acting		
4:45			13+ 1.25 hr		
5:00	by audition only				
5:15					
5:30					

CLASS SCHEDULE - SATURDAY

5:45]	
6:00		